24/06/2025, 10:22:50
Bună ziua tuturor,
În ultima vreme, mulți dintre noi ne-am confruntat cu creșterea costurilor echipamentelor KNX , în special pentru actuatoarele clasice montate în tablouri electrice.
Pentru a oferi o alternativă eficientă și a sprijini comunitatea integratorilor, aș dori să vă prezint o soluție modernă, fiabilă și dovedită :
? Dispozitive KNX Letour , disponibile pe smartknx.eu , cu relee integrate în întrerupătoare sau termostate
? Nu mai este nevoie de actuatoare separate în panou
? Ideal pentru proiecte rezidențiale, hoteliere sau HoReCa
? Compatibil cu dispozitivele standard
? Reducere semnificativă a costurilor și timpului de instalare
? Livrare rapidă + asistență tehnică la cerere
De asemenea, oferim:
Pentru orice întrebări sau propuneri de colaborare:
? Office@smartknx.eu | ? +40 723 637 077
Sunt atent la feedback-ul, ideile sau experiențele voastre – haideți să ne unim forțele pentru a oferi soluții accesibile, eficiente și sustenabile .
Cu stimă,
Eremia Emil
Integrator KNX | smartknx.eu
În ultima vreme, mulți dintre noi ne-am confruntat cu creșterea costurilor echipamentelor KNX , în special pentru actuatoarele clasice montate în tablouri electrice.
Pentru a oferi o alternativă eficientă și a sprijini comunitatea integratorilor, aș dori să vă prezint o soluție modernă, fiabilă și dovedită :
? Dispozitive KNX Letour , disponibile pe smartknx.eu , cu relee integrate în întrerupătoare sau termostate
? Nu mai este nevoie de actuatoare separate în panou
? Ideal pentru proiecte rezidențiale, hoteliere sau HoReCa
? Compatibil cu dispozitivele standard
? Reducere semnificativă a costurilor și timpului de instalare
? Livrare rapidă + asistență tehnică la cerere
De asemenea, oferim:
- Tarife preferențiale pentru partenerii de integrare
- Sfaturi privind alegerea echipamentului
- Asistență la punerea în funcțiune, dacă este necesar
Pentru orice întrebări sau propuneri de colaborare:
? Office@smartknx.eu | ? +40 723 637 077
Sunt atent la feedback-ul, ideile sau experiențele voastre – haideți să ne unim forțele pentru a oferi soluții accesibile, eficiente și sustenabile .
Cu stimă,
Eremia Emil
Integrator KNX | smartknx.eu